Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet

Outdoorstoffen specialist

Wij zijn een online winkel en wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van buitenstoffen. Onze stoffen worden speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt. Dit kan zijn in de tuin, op het terras of op een boot, sloep of jacht. Naast Isla, onze huiscollectie, voeren een aantal complete collecties samengesteld op basis de nieuwste ontwikkelingen en trends:

AGORA Collectie
In & Outdoor stof. 100% solution-dyed acryl.
De Agora binnen- en buitenstoffencollectie kenmerkt zich door een zachte grip en duurzaamheid. Vlekken en kleurvervaging krijgen geen vat op de kwaliteit Agora. De kleuren blijven mooi en helder, zelfs als ze blootgesteld worden aan extreem veel zonlicht of gereinigd worden met bleekmiddel. Lees meer over de voordelen van de Agora collectie.

ACRISOL Collectie
Outdoor stof. 100% fiber dyed Dralon.
De Acrisol buitenstoffencollectie kenmerkt zich door een zacht en aangenaam gevoel van de stof. Deze stof van 100% Dralon is geproduceerd in Spanje, bestand tegen vlekken en milieuvriendelijk geproduceerd. De collectie biedt een groot scala aan combinatiemogelijkheden met uni’s, strepen en bloemmotieven. Dit geeft je de mogelijkheid om een persoonlijke tint aan je binnen- en buitenleefruimte te geven.

SUNBRELLA Collectie
Outdoor stof. 100% solution-dyed acryl.
De Sunbrella buitenstoffencollectie valt op door kleur, textuur en dessin. Sunbrella vezels zijn door en door geverfd. Vlekken en kleurvervaging krijgen geen vat op deze stoffen. De kleuren blijven mooi en helder, zelfs als ze blootgesteld worden aan extreem zonlicht of als ze gereinigd worden met een chlooroplossing.

Al onze stoffen zijn bestand tegen de elementen, weer of geen weer. Alle stoffen uit de Agora en Acrisol collectie zijn 160cm breed. De stoffen uit de Sunbrella collectie zijn 138cm breed.

 

Breed assortiment

Onze stoffen zijn tussen de 138cm en 165cm breed.

Deskundig advies

Kom je er niet uit? We geven je graag een passend en deskundig advies.

Knipstalen service

Even checken op het de juiste kleur is? Vraag een gratis knipstaal aan

Onze Merken