Geplaatst op

Agora – onderhoud

outdoorstoffen.com - agora onderhoud

Solution Dyed Acryl

Elke Agora stof is gemaakt van solution dyed acryl. Dit betekent niet meer en niets minder dan dat de stof door en door geverfd is. De stof biedt de uitzonderlijke combinatie dat deze zowel sterk als functioneel is. De stoffen zijn ontworpen met de bedoeling om duurzaam en weersbestendig te zijn. De waterafstotende afwerking verbetert de kwalitatieve eigenschappen van het materiaal en de stoffen zijn vlekwerend en gemakkelijk schoon te maken. De stoffen zijn makkelijk in het gebruik en hebben minimaal onderhoud nodig. 

Basis onderhoudstips

  • Reinig Agora stoffen met neutrale zeep in lauwwarm water: we raden aan om te reinigen op een temperatuur niet warmer dan 30 °.
  • Bleekmiddel kan met mate worden gebruikt: chloorbleekmiddel heeft geen invloed op de kleur van de solution dyed acryl vezel en het is daarom mogelijk om dit te gebruiken voor de verwijdering van hardnekkige vlekken, inclusief schimmel. Chloor bleek,sterke chemicaliën of wasmiddelen zullen uiteindelijk invloed hebben de sterkte van een vezel of doek, dus het is beter om een verdunde oplossing te gebruiken Wij adviseren hiervoor: één deel bleekmiddel op twintig delen water.
  • Niet chemisch reinigen
  • Aan de lucht drogen: gebruik geen wasdroger
  • Indien nodig: strijken op lage temperatuur

Veel voorkomende vlekken

Hieronder tref je een overzicht met veelvoorkomende vlekken. Klik op het plusteken om de reinigingsmethode te zien.