Streepstoffen

Smalle strepen, brede strepen, a-symmetrische strepen we hebben ze allemaal.

Klantenservice – algemene informatie

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Onze betalingscondities

Bij koop op afstand gaat u akkoord met een volledige betaling voordat de levering zal geschieden. De betalingstermijn is direct.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij de outdoorstoffen.com op de volgende manier betalen:

  • iDeal
  • Bancontact
  • SEPA bankoverschrijving
  • Afterpay
  • Sofort banking
  • Giropay
Maat- en kleurverschillen

De afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar je dient rekening te houden met een eventueel kleurverschil. De producten worden niet op ware grootte afgebeeld.

Levertijden

De genoemde levertijden op de website zijn een indicatie. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 6 werkdagen. Echter met de huidige covid-19 perikelen kan het voorkomen dat de levertijden langer zijn. Wij houden je hiervan uiteraard op de hoogte.

Verzenden

Wij streven er naar om uw bestelling na ontvangst van de betaling binnen de afgesproken levertermijn te bezorgen. Tenzij anders vermeld wordt de levertermijn aangegeven in werkdagen (maandag t/m vrijdag). De bestelling wordt netjes verpakt en aangeboden.

Verzendkosten

In Nederland betaal je een bijdrage van 6,50 euro. In België betaal je 9,00 euro en in Duitsland betaal je 14 euro. Orders boven 50 euro worden franco verzonden.

Ruilen en retourneren

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je de volgende procedure aan te houden:
1. Meld de retourzending s.v.p. vooraf en binnen 14 dagen na levering per e-mail aan info@outdoorstoffen.com. Vermeld in deze mail de reden van de retourzending.
2. Wij kunnen de artikelen niet terugnemen of ruilen als:
a. De artikelen niet meer voorzien zijn van de originele verpakking;
b. De artikelen gebruikt zijn;
c. Het product reeds geopend en/of gebruikt is;
d. Het artikel op bestelling voor je gemaakt of afgesneden is;
e. Je de bijgevoegde gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
3. Verzend de retourzending goed verpakt, voldoende gefrankeerd en in de originele staat aan: outdoorstoffen.com t.a.v. Ruilen en retouren, Van Vlissingenstraat 7, 9403 BB Assen.
4. De kosten van de retourzending komen volledig voor je eigen rekening. Franco en rembourszendingen worden door outdoorstoffen.com niet geaccepteerd.  Je blijft tot ontvangst van de goederen door meubelstoffenonline.com zelf verantwoordelijk voor deze goederen.
5. Outdoorstoffen.com heeft het recht om in geval van door jou veroorzaakte schade of transportschade aan retour gezonden artikelen kosten in rekening te brengen.
6. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening over. Indien het een “aanbieding”,  “sale” of “outlet” artikel betreft dan ontvang je van ons een tegoedbon.

Klachten of retouren die zonder overleg met ons geretourneerd worden kunnen niet inbehandeling worden genomen.

Overige vragen

We doen er alles aan om iedereen tevreden te stellen. Op onze FAQ pagina vind je ook nog een hoop handige informatie. Heb je nog vragen die op de website niet beantwoord worden dan staan we je graag te woord. Mocht je ons willen bereiken dan kan dat via ons telefoonnummer en/of e-mail adres.

Mailadres: info@outdoorstoffen.com

We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

WhatsApp: 06 21462273

We appen zo snel mogelijk terug.

Telefoon: 0592 252010

Als we niet opnemen laat dan een voicemail bericht achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Bezoekadres

Outdoorstoffen.com
Van Vlissingenstraat 7
9403 BB Assen

We zijn op afspraak geopend of loop binnen als we aanwezig zijn.

KvK-nummer: 08047832
BTW-identificatienummer: NL804388337B01
EORI-nummer: NL804388337

Kleuren kunnen afwijken. Wil je zeker weten of het de juiste stof en kleur is? Maak gebruik van onze gratis (knip)stalenservice.
Vraag knipstaal aan

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €50 in Nederland, Belgie en Duitsland

STAFFELKORTING

Meer bestellen is meer voordeel. Combineren is mogelijk.

KNIPSTALEN SERVICE

Even checken op het de juiste kleur is? Vraag een knipstaal aan

ONLINE HULP

Kom je er niet uit? We geven je graag een passend advies.

DISCLAIMER

De website www.outdoorstoffen.com is eigendom van Roburn bv. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van outdoorstoffen.com.

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Outdoorstoffen.com behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.